Πρόβλημα με Κολοβό

Πρόβλημα με Κολοβό

Ο Δημήτρης Κολοβός κατά τη διάρκεια της χθεσινής (20/2) προπόνησης του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο, στο γόνατο που είχε κάνει την επέμβαση για τον χιαστό το 2017.

Επειδή υπάρχει ανησυχία, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός θα κάνει μαγνητική την ερχόμενη Δευτέρα (24/2). Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν δεν θα αποφύγει το νυστέρι στον μηνίσκο, οπότε θα μείνει εκτός τουλάχιστον ένα μήνα και θα προλάβει για λίγο τα playoffs.

Ο Κολοβός ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια και περίμενε την ευκαιρία, αλλά αν κάνει επέμβαση δύσκολα θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής την φετινή χρονιά.

Οσον αφορά τον Αγιούμπ και σήμερα (21/2) είχε ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο και λίγο πάνω από την γάμπα. Αποφασίστηκε να πάει να κάνει υπέρηχο και τα αποτελέσματα θα δείξουν , πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE