ΠΑΦΟΣ:Έκρηξη σε αυτοκίνητο – Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία

ΠΑΦΟΣ:Έκρηξη σε αυτοκίνητο – Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονου για την έκρηξη αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 27χρονης σε κοινότητα της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (20/02), στο όχημα 27χρονης που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι η έκρηξη οφείλονταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού ο οποίος τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος .

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος.

Σε κατάθεση της στην αστυνομία η 27χρόνη, κατονόμασε τον 26χρονο  με τον οποίον όπως είπε, έχουν προσωπικές διαφορές. Πρόσθεσε μάλιστα πως από τον ύποπτο στο παρελθόν είχε δεχτεί και απειλές.

Από την πλευρά του ο 26χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.