Ξέσπασε σε λυγμούς η μια εκ των δυο αδερφών από τη Λευκωσία στην δικάσιμο για την υπόθεση που επικράτησε με την ονομασία «κάου βυζί»

Ξέσπασε σε λυγμούς η μια εκ των δυο αδερφών από τη Λευκωσία στην δικάσιμο για την υπόθεση που επικράτησε με την ονομασία «κάου βυζί»

Έντονη συναισθηματική φόρτιση από τη μια κατηγορούμενη στην υπόθεση που έγινε γνωστή με την ονομασία «κάου βυζί».

Η μια εκ των Ελληνοκύπριων αδερφών από την επαρχία Λευκωσίας που κατηγορούνται για το επεισόδιο εξύβρισης σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα στις 5/10/2019 ξέσπασε σε λυγμούς.

Πρόκειται για την 38χρονη, η οποία δεν μπόρεσε να ελέγξει τα συναισθήματά της στην δικάσιμο της Παρασκευής (21/02) και την ώρα που η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Αντιγόνη Μιχαήλ ζητούσε άδεια από τη Δικαστή για να τροποποιήσει το κατηγορητήριο, άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

Πάντως, η άδεια για τροποποίηση του κατηγορητηρίου δόθηκε και με τον τρόπο αυτό ξεκαθαρίστηκε και ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει η κάθε μια από τις κατηγορούμενες.

Οι δύο αδελφές, 38 και 31 χρόνων, από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, αντιμετωπίζουν συνολικά 12 κατηγορίες, οι οποίες αφορούν αδικήματα υποκίνησης μίσους λόγω καταγωγής, δημόσιας εξύβρισης, απειλής, κοινής επίθεσης και άσεμνης πράξης.

Στις 27 Φεβρουαρίου θα απαντήσουν κατά πόσον παραδέχονται ή όχι.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας θα κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο 16 μάρτυρες κατηγορίας.

Το υπό αναφορά επεισόδιο πήρε ευρείες διαστάσεις μετά την καταγγελία της παραπονούμενης, γυναίκας από την Ρωσία, στην Αστυνομία Λάρνακας. Το σχετικό βίντεο που ανάρτησε η ίδια η παραπονούμενη στο διαδίκτυο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές (viral), ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις και την κατακραυγή της κοινής γνώμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE