ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθυσμένος οδηγός, κινητός κίνδυνος – Αυστηρή ποινή από το Δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθυσμένος οδηγός, κινητός κίνδυνος – Αυστηρή ποινή από το Δικαστήριο

Ποινή δεκαπενθήμερης φυλάκισης επέβαλε την Παρασκευή 21/02 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 35χρονο, για υπόθεση αμελής οδήγησης, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και χρήσης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στον 35χρονο στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 19 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λάρνακα, προσέκρουσε διαδοχικά στο κιγκλίδωμα του δρόμου και πινακίδα τροχαίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, αφού σε τελικό έλεγχο άλκοτεστ, στον οποίο υποβλήθηκε, η μικρότερη ένδειξη ήταν 132μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE