Και όμως οι φωτογραφίες είναι από κυπριακή παραλία – Ατρόμητη ομάδα σέρφερ δάμασε τα κύματα αψηφώντας το κρύο

Και όμως οι φωτογραφίες είναι από κυπριακή παραλία – Ατρόμητη ομάδα σέρφερ δάμασε τα κύματα αψηφώντας  το κρύο

Τι και αν το σκηνικό ήταν σήμερα χειμωνιάτικο με έντονες, σε ορισμένες περιοχές, βροχοπτώσεις. 10 μελής ομάδα σέρφερ, βγήκε με τις σανίδες της και όρμησε στην παραλία του κόλπου Πισσουρίου για να απολαύσει τα κύματα.

Η συγκεκριμένη παραλία στο χωριό Πισσούρι, είναι ξακουστή μεταξύ άλλων, για τα απότομα ρεύματα και το άγριο κύμα της, στοιχεία τα οποία την καθιστούν  επικίνδυνη για ορισμένους.

Είναι όμως μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και για τους λάτρεις του serfing, αποτελεί ιδανικό προορισμό.

Στο χωριό Πισσούρι, κατοικεί μία μεγάλη μερίδα Βρετανών, οι οποίοι φαίνεται να παραμένουν παγερά αδιάφοροι για το κρύο και τολμούν να πάρουν τις σανίδες τους για να «ιππεύσουν» τα κύματα.

Μία διαφορετική και ίσως πιο ασυνήθιστη πρόταση για την Κύπρο, από τους τολμηρούς του είδους για τις αργίες του Πάσχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE