Νίκησε και περιμένει αντίπαλο! (Ολυμπιακός - Νίζνι 77-70)

Νίκησε και περιμένει αντίπαλο! (Ολυμπιακός - Νίζνι 77-70)

Χωρίς τους Σπανούλη και Χάντερ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη της υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 77-70 την Νίζνι μέσα στο ΣΕΦ και πλέον περιμένει αντίπαλο στα πλέι οφ. Αντίπαλος θα είναι μια εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και τα πλέι οφ αρχίζουν Τετάρτη του Πάσχα.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Ολυμπιακός, ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο με +7 (25-18) ενώ στη συνέχεια η καλύτερη άμυνα και τα τρίποντο του Λαφαγιέτ έκλεισε το ημίχρονο με 10 πόντους μπροστά (40-30).

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός δεν είχε λύσεις αμυντικά, έδωσε δικαίωμα στη Νίζνι να μειώσει αισθητά και με το ματς να έρχεται στα ίσα (56-56) και να κρίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Εκεί τα τρίποντα των Πρίντεζη και Λαφαγιέτ έστειλαν την διαφορά στο +10 για πάρει το ροζ φύλο ο Ολυμπιακός με 77-70. Κορυφαίος ο Λοτζέσκι που σημείωσε και 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 40-30, 56-56, 77-70.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 3 (1), Ντάνστον 10, Παπαπέτρου 4, Σλούκας 2, Πριντεζης 12 (2), Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 7 (1), Καββαδάς 2, Κατσίβελης, Λαφαγιέτ 10 (2), Ντάρντεν 6, Λοτζέσκι 17 (2).

ΝΙΖΝΙ (Μπάγκατσκις): Μπαμπούριν 4, Βικτόροφ 1, Μέκελ 5, Παρακχούσκι 14, Ίβλεφ 2, Αντόνοφ 4, Κβοστόφ 2, Σαβέλιεφ, Κούκσικς 17 (3), Κριβοσέεφ 5, Τόμπκινς 16 (2). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE