ΜΑΣΙΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αφέθηκαν ελεύθεροι και ακολούθησαν χειροκροτήματα- Δόθηκε σκληρή μάχη από τους δικηγόρους- «Θέλει να καθαρίσει το όνομά του»

ΜΑΣΙΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αφέθηκαν ελεύθεροι και ακολούθησαν χειροκροτήματα- Δόθηκε σκληρή μάχη από τους δικηγόρους- «Θέλει να καθαρίσει το όνομά του»

Μετά από μια θυελλώδη διαδικασία ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακα, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ο δικηγόρος του Δημήτρη Μασιά ζήτησε χρόνο ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, οι δύο ύποπτοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στις 17 Μαρτίου.

Στη συνέχεια δόθηκε «μάχη» των συνηγόρων με την κατηγορούσα Αρχή που ζητούσε να παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Μασιάς και Κωνσταντίνου, αφού όπως αναφέρθηκε υπάρχει κίνδυνος αν αφεθούν ελεύθεροι να επηρεαστούν μάρτυρες.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κρίς Τριανταφυλλίδη στο πιο πάνω αίτημα σημειώνοντας πως ήδη ο πελάτης του (Δημήτρης Μασιάς) ταλαιπωρήθηκε και η κοινή γνώμη τον καταδίκασε. Συμπλήρωσε παράλληλα πως ο κύριος Μασιάς είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά, αντιθέτως σημείωσε, θέλει να μείνει και να «καθαρίσει» το όνομά του.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE