ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην φυλακή νεαρός για αμελή οδήγηση και επήρεια αλκοόλης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην φυλακή νεαρός για αμελή οδήγηση και επήρεια αλκοόλης

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών και στέρησης της άδειας οδήγησης του για περίοδο 3 μηνών, επέβαλε την Τετάρτη (19/02), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 24χρονο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε αμελή οδήγηση, οδήγησης  μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 24χρονος ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, (35μg αντί 9μg), εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος, οδήγησης με μαθητική άδεια και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE