ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος άνδρας έκανε ανάστατο το Νοσοκομείο και επιτέθηκε εναντίον Αστυνομικού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος άνδρας έκανε ανάστατο το Νοσοκομείο και επιτέθηκε εναντίον Αστυνομικού

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε 27χρονος αλλοδαπός στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/02).

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/02) 27χρονος αλλοδαπός περίμενε να εξεταστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί φασαρία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν στο Γ Ν πήγε να τον σταματήσει με αποτέλεσμα ο 27χρονος να επιτεθεί εναντίον του.  

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωτο αδίκημα και το πρωί της Πέμπτης (20/02) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE