ΑΠΟΕΛ: Πήρε σημειώσεις ο Φινκ...

ΑΠΟΕΛ: Πήρε σημειώσεις ο Φινκ...

Ο Τόρστεν Φινκ είχε την ευκαιρία να δει κάποια σημαντικά πράγματα στο σημερινό φιλικό που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Δόξα.

Το σκορ (6-1 νίκησε ο ΑΠΟΕΛ) λίγη σημασία έχει, αφού το ζητούμενο είναι να πάρουν λεπτά στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές και να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Βινίσιους, Αλωνεύτης αλλά και Εφραίμ πήραν χρόνιο συμμετοχής που θα τους βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, ο Φινκ είδε τους νεαρούς να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι, με τον Πεχλιβάνη μάλιστα να σημειώνει δύο γκολ.

Σημαντική η συμμετοχή και των Αντωνιάδη, Χαραλαμπίδη, Νάφιου και Αρτυματά. Ο Φινκ κράτησε σημειώσεις και πλέον ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο ματς με την Ομόνοια.

Η καλή εμφάνιση και η νίκη ήρθε, αλλά το ζητούμενο είναι η συνέχεια. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, ενώ η ομάδα θέλει να «κλειδώσει» και την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.