ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήξη συναγερμού- Κουτάκι με απειλητικό μήνυμα η 'βόμβα'- Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήξη συναγερμού- Κουτάκι με απειλητικό μήνυμα η 'βόμβα'- Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Αίσια κατάληξη είχε το τηλεφώνημα για το ενδεχόμενο τοποθέτησης βόμβας σε αυτοκίνητο στη Λάρνακα.

Το τηλεφώνημα από γυναίκα που είδε άγνωστους να τοποθετούν κάτι κάτω από το αυτοκίνητο του γιου της, κινητοποίησε τις Αρχές που είχαν εκκενώσει την γειτονία, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Φαίνεται πως όντως κάτω από το όχημα τοποθετήθηκε ένα κουτί με αποτέλεσμα οι Πυροτεχνουργοί να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Όπως διαπιστώθηκε δεν επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό αλλά για ένα κουτί που περιείχε ένα απειλητικό μήνυμα, με το τεκμήριο να είναι στα χέρια των αρμοδίων αρχών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE