Μπεργκ: «Εφόσον έχουμε παιχνίδι διαφυλάξαμε…» – Τι είπε για τον τραυματισμό Χούμποτσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: «Εφόσον έχουμε παιχνίδι διαφυλάξαμε…» – Τι είπε για τον τραυματισμό Χούμποτσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, με το πέρας του αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο με τη Δόξα Κατωκοπιάς, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Είχαμε ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες και να παίξουν νέοι, εξαιρετικός ο Λοίζου και ο Κακουλής, είχαμε τον έλεγχο στο 1ο μέρος. Εφόσον έχουμε παιχνίδι το Σάββατο διαφυλάξαμε ενέργεια και ρίξαμε τον ρυθμό, θέλαμε ένα 2ο γκολ. Επανήλθαν οι Μίκου-Ορτέγα και είχαν καλή απόδοση. Είμαι ευχαριστημένος με την πρόκριση. Ο Χούμποτσαν ένιωσε πόνο στο πόδι, αύριο θα ξέρουμε, είχε δέκα μέρες να παίξει, ίσως είναι κράμπα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE