Σε ποιους αφιέρωσε τη νίκη ο Αυγουστή επί του Εθνικού και τι είπε για τον Μπένσοπ

Σε ποιους αφιέρωσε τη νίκη ο Αυγουστή επί του Εθνικού και τι είπε για τον Μπένσοπ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το 2-0 επί του Εθνικού στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η νίκη μας ήταν δίκαιη καθώς είχαμε πολλές και ξεκάθαρες φάσεις. Η νίκη είναι αφιερωμένη στους παίκτες για να πιστέψουν ότι μπορούν για πολλά πράγματα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς, μπροστά μας με την Δόξα και θέλουμε συνέχεια. Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς καθώς σμίκρυναν οι διαφορές. Όταν έχεις τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα είναι σημαντική η νίκη στο επόμενο ματς, βοηθά στη ψυχολογία. Αυτή η νίκη είναι μόνο για τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Μπένσοπ: «Ο Μπένσοπ δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Θα είναι μαζί μας για το ματς του Σαββάτου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE