ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπήκε… ΦΟΡΤΣΑΤΑ πήρε προβάδισμα και έχει τον πρώτο λόγο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπήκε… ΦΟΡΤΣΑΤΑ πήρε προβάδισμα και έχει τον πρώτο λόγο

Επιθετικά μπήκε ο Απόλλωνας στο Τσίρειο Στάδιο στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Μέσα στο πρώτο 10λεπτο προκάλεσε τον τερματοφύλακα, Στρατηλάτη, να πει «ΟΧΙ» στις ευκαιρίες των παικτών του Σωφρόνη Αυγουστή.

Εντούτοις, η συνεχής πίεση του Απόλλωνα καρποφόρησε στο 15ο λεπτό με το λάθος από τον Στρατηλάτη, η μπάλα να πηγαίνει στον Μπένσοπ, ο οποίος με σέντρα βρήκε το κεφάλι του Περέιρα, με τον τελευταίον να την στέλνει στα δίκτυα του Εθνικού και ν’ ανοίγει το σκορ.

Το προβάδισμα στον Απόλλων… έριξε κάπως τους ρυθμούς στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την αντίδραση, αλλά τους παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας να διαχειρίζονται σωστά μέχρι στιγμής το προβάδισμα.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE