Εξάρα ο ΑΠΟΕΛ στο φιλικό! Δύο γκολ ο Πεχλιβάνης

Εξάρα ο ΑΠΟΕΛ στο φιλικό! Δύο γκολ ο Πεχλιβάνης

Μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στην Ομόνοια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο ΑΠΟΕΛ διέσυρε με 6-1 την Δόξα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μακάρειο στάδιο.

Δύο γκολ σημείωσε ο Πεχλιβάνης και από ένα οι Αλωνεύτης, Εφραίμ, Χριστοφίδης και Παπαφώτης.

Η αρχική ενδεκάδα: Κίσσας, Ιωάννου, Χριστοφίδης, Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Χριστοδούλου Γ., Βινίσιους, Παπαφώτης, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης, Ναφίου.

Αλλαγές στο ημίχρονο: Μέσα οι Εφραίμ, Κωνσταντίνου, Πεχλιβάνης. Έξω οι Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης και Nαφίου. 

Το σκορ άνοιξε ο Παπαφώτης για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του Φινκ ο Στάθης Αλωνεύτης με εκτέλεση πέναλτι. Ο Χριστοφίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο πρώτο μέρος.

Ο Πεχλιβάνης σημείωσε τα δύο επόμενα γκολ του ΑΠΟΕΛ, με τον Βινίσιους ακολούθως να δίνει τη θέση του στον Ασσιώτη. Ο Εφραίμ με πέναλτι έκανε το 6-0 για να μειώσει λίγο αργότερα η Δόξα. Τελευταία αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ, στη θέση του Παπαφώτη ο Δ. Χαραλάμπους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE