Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Ήταν ειλικρινής πάντως, ότι σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να υποβάλει παραίτηση του ο πρόεδρος, καθώς και γενικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ.
Αν μη τι άλλο, τον τιμά η ειλικρίνεια του.
Σε σχέση με την αναφορά του, για το ποια είναι η κοινή γνώμη, όπου ανέφερε πως «δεν είναι πέντε που σε παίρνουν τηλέφωνο», θα του δώσουμε το εξής μήνυμα:
Ας ανοίξει τον λογαριασμό στο Facebook ενός κοντινού του προσώπου (αφού ο ίδιος επιλέγει να μην έχει δικό του) για να διαπιστώσει ποιο είναι το κλίμα μεταξύ των Απολλωνιστών, για τις ευθύνες των «κεφαλών» της Ομοσπονδίας για την προβληματική κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.
Aν εμείς του παρουσιάσαμε αλλοιωμένη εικόνα, για το πως σκέφτεται ο μέσος Απολλωνίστας, τότε να απολογηθούμε…
Φυσικά λαμβάνουμε μηνύματα, από τον καθημερινή επαφή με τους κυανόλευκους οπαδούς, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «Μεγάλη Κερκίδα», όπως και μέσα απο κατ’ ιδίαν επαφές με απλό κόσμο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




