Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το εν λόγω πρόσωπο με αμελή οδηγική συμπεριφορά τον περασμένο Απρίλιο έθεσε σε κίνδυνο γυναίκα οδηγό που ήταν στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και είχε ως επιβάτη το 10χρονο γιό της.
Το Δικαστήριο του επέβαλε επίσης στέρησης άδειας οδηγού για περίοδο 3 μηνών.
Οδηγώντας το όχημά του αμέλησε να σταματήσει σε αλτ ως όφειλε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η έγκυος και στο οποίο επέβαινε ο 10χρονος γιος της, ενώ εν συνεχεία εγκατέλειψε τη σκηνή.
Εντοπίστηκε λίγο αργότερα από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που ειπχαν σπεύσει στο σημείο λίγο μετά το τροχαίο.
Όταν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως είχε 39 μγ αλκόολης στον οργανισμό του, αντί 9 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο στην περίπτωσή του (νέος οδηγός).
Ο καταδικασθείς δεν παραδεχόταν τις κατηγορίες και γί αυτό η υπόθεση τελεσιδίκησε μετά από 9 μήνες.
Εξάλλου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε ποινή άμεσης φυλάκισης 20 ημερών και ποινή στέρησης άδειας οδηγού σε 25χρονο, ο οποίος είχε παραβεί διάταγμα δΔικαστηρίου που του είχε επιβάλει παλιότερα ποινή αποστέρησης της άδειας οδηγού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις