ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άλλες έξι μέρες για τους τρεις που συνελήφθησαν για τα 100kg κοκαΐνης

Άλλες έξι μέρες για τους τρεις που συνελήφθησαν για τα 100kg κοκαΐνης

Ανανεώθηκε για έξι μέρες το διάταγμα κράτησης εναντίον των τριών συλληφθέντων για την μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε στην Κύπρο.

Διάταγμα κράτησης για άλλες έξι μέρες εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών προσώπων, που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την πρωτοφανή υπόθεση των 100 κιλών κοκαΐνης.

Τον 1ο ύποπτο εκπροσωπεί ο δικηγόρος Χριστόφορος Δημητρίου, τον 2ο ύποπτο οι δικηγόροι Γιάννης Πολυχρόνης και Ανδρέας Δημητρίου, ενώ τον 3ο ύποπτο το δικηγορικό γραφείο Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ με τους δικηγόρους Αντώνη Δημητρίου και Χριστίνα Χριστοφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του τρίτου υπόπτου, δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι η μη ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος κράτησης του πελάτη του, δεν πρέπει να εκληφθεί σε καμία περίπτωση ως παραδοχή ενοχής του πελάτη του, καθώς επιφυλάσσονται πλήρως τα νόμιμα δικαιώματα του,αφού δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Ο ύποπτος, θα αναμένει σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης  του, από τις αστυνομικές αρχές να ολοκληρώσουν το έργο τους, μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, η οποία θα αποδείξει ότι είναι αθώος.

Τα 100 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν από μελή της ΥΚΑΝ μέσα σε ταξιδιωτικές βαλίτσες, μετά από έλεγχο σε όχημα έξω από την κοινότητα Μουταγιάκας στη Λεμεσό στις 27 Μαρτίου.

Αμέσως είχαν συλληφθεί  οι δυο Ελληνοκύπριοι οδηγοί 33 και 34 ετών, ενώ μερικές ώρες αργότερα συνελήφθη και ο τρίτος ύποπτος 42 ετών. Οι τρεις αρχικά είχαν τεθεί υπό κράτηση για οκτώ μέρες. Το διάταγμα ανανεώθηκε σήμερα για άλλες έξι με τους τρεις να κάνουν Πάσχα στα κρατητήρια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top