ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Αγνοείται η 17χρονη Άννα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Αγνοείται η 17χρονη Άννα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία νεαρής η οποία αγνοείται από την Δευτέρα 17/2. Σκοπός και στόχος να αντλήσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από τη Δευτέρα  17 Φεβρουαρίου, 2020, η Άννα Μιχαήλ 17 ετών.  

 Η Μιχαήλ περιγράφεται ως ύψους 1,65μ περίπου, εύσωμη, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε στρατιωτική μπλούζα – παντελόνι (παραλλαγή) και μαύρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE