Τι έκανε ο άνθρωπος

Τι έκανε ο άνθρωπος

Η τρέλα έχουμε ακούσει πολλές φορές πως δεν πάει στα βουνά . Εδώ όμως τι να πει κανένας . Απλά σηκώνεις τα χέρια ψηλά και λες εντάξει

Απίστευτο σκηνικό στη διάρκεια των δοκιμαστικών του Grand Prix της Κίνας. Φίλαθλος διασχίζει την πίστα και ενώ τα μονοθέσια αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

Ο κινέζος φίλαθλος έτρεξε στη συνέχεια στο γκαράζ της Ferrari και φώναξε: "Θέλω ένα αμάξι. Έχω εισιτήριο". Τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς και το επεισόδιο έληξε ευτυχώς χωρίς άσχημες εξελίξεις.

Τι να πεί κανείς 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE