Δεν σχετίζεται με κορονοϊό το περιστατικό στην Λεμεσό

Δεν σχετίζεται με κορονοϊό το περιστατικό στην Λεμεσό

Δεν διερευνάται ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, περιστατικό με νεαρό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός διευθυντής ΟΚΥπΥ της Περιφέρειας Λεμεσού- Πάφου Χρίστος Νικολάου.


Ο κ.Νικολάου κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία, 15χρονος Ρώσος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με συμπτώματα πνευμονίας και υψηλού πυρετού και αντιμετωπίζεται ως ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού.

Αν και πρόκειται για βαριά συμπτώματα γρίπης, το περιστατικό δεν σχετίζεται με κορωνοϊό, διαβεβαίωσε ο Γενικός διευθυντής ΟΚΥπΥ της Περιφέρειας Λεμεσού- Πάφου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, για το περιστατικό είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE