ΑΝΤΙΔΡΑ η ΚΟΠ και κάνει λόγο για… fake news!

ΑΝΤΙΔΡΑ η ΚΟΠ και κάνει λόγο για… fake news!

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

«Όργιο παραπληροφόρησης και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων παρατηρείται τo τελευταίο διάστημα, σε μια προσπάθεια προσβολής του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και της ΚΟΠ.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα συμφέροντα, αλλότρια και άλλα, των οποιοδήποτε. Η ανοχή όμως έχει και τα όρια της.

Και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα για να τερματίσει το διασυρμό που επιχειρούν ορισμένοι σε βάρος του ποδοσφαίρου μας.

Αναφορικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναφέρει πως η ΚΟΠ παρέλαβε έκθεση (κόκκινο φάκελο) για αγώνα Κυπέλλου που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, στον οποίο μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αποδίδεται ευθύνη σε συγκεκριμένο Σωματείο, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Άξιον απορίας είναι το γεγονός ότι δημοσιεύονται σήμερα ψευδείς πληροφορίες, οι οποίες θίγουν την Ομοσπονδία και Σωματεία μέλη της και οι οποίες καμιά σχέση με την πραγματικότητα έχουν.

Η πηγή της παραπληροφόρησης και οι αναμεταδότες των ψευδών πληροφοριών, θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς οι Νομικοί Σύμβουλοι της ΚΟΠ έχουν εξουσιοδοτηθεί να χειριστούν τις σχετικές υποθέσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE