Τα ζευγάρια της Ευρωλίγκα στους 8

Τα ζευγάρια της Ευρωλίγκα στους 8

Υπάρχει πλέον σαφής εικόνα για τις διασταυρώσεις των πλέι οφ. Μόνο η θέση Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μένει να κριθεί οριστικά την Μεγάλη Παρασκευή κι αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά η Ρεάλ πέφτει πάνω στην Εφές και η Μπαρτσελόνα θα περιμένει τον Ολυμπιακό.

 Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με μειονέκτημα έδρας με την ΤΣΣΚΑ.Δείτε πως διαμορφώνονται τα ζευγάρια!

ΤΣΣΚΑ (πλεονέκτημα έδρας) - Παναθηναϊκός (1ο ματς Τρίτη 20:00)

Φενέρ (πλεονέκτημα έδρας) – Μακάμπι

Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (πλεονέκτημα έδρας) – Ολυμπιακός

Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (πλεονέκτημα έδρας) -Αναντολού Εφές.

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα γίνει το αυτονόητο. Η Ρεάλ να νικήσει στη Μαδρίτη την αδιάφορη Ζαλγκίρις. Η Μπαρτσελόνα παίζει στην Τουρκία με την Γαλατά. Η Ρεάλ κλείνει τους αγώνες και θεωρητικά έχει δυνατότητα να επιλέξει αντίπαλο. Με αυτονόητη νίκη αντιμετωπίζει την Εφες και με ήττα τον Ολυμπιακό. Το λογικό είναι οι ερυθρόλευκοι να αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE