ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέπραξε τροχαία αδικήματα και τώρα την πληρώνει με ποινή φυλάκισης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέπραξε τροχαία αδικήματα και τώρα την πληρώνει με ποινή φυλάκισης

Σε ποινή φυλάκισης για περίοδο 20 ημερών καταδικάστηκε την Τρίτη (18/02), 25χρονος, για τροχαία αδικήματα που αυτός διέπραξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 25χρονος είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας το απόγευμα της 26ης Σεπτεμβρίου, να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο στην Λάρνακα, κατά παράβαση δικαστικού διατάγματος που είχε εκδοθεί εναντίον του, το οποίο του αποστερούσε την άδεια οδήγησής του.

Επιπρόσθετα, ο 25χρονος οδηγούσε το όχημα χωρίς να καλύπτεται από  πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Το Δικαστικό διάταγμα, διάρκειας 20 ημερών, είχε εκδώσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τρεις μέρες νωρίτερα, στις 23 Σεπτεμβρίου, κατά την εκδίκαση υπόθεσης τροχαίων αδικημάτων που επίσης είχε διαπράξει ο 25χρονος και είχε ισχύ μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, 2019.

Μετά την νέα διάπραξη τροχαίων αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στη δίωξη του 25χρονου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 25χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων, επέβαλε σε αυτόν, ποινή φυλάκισης 20 ημερών και ποινή στέρησης της άδειας οδήγησής του για περίοδο τριών μηνών, με τις ποινές αυτές να έχουν ισχύ από σήμερα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η Τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE