Ετοιμάζει την πετυχημένη συνταγή με τρία χαφ κόντρα στην Άρσεναλ ο Μαρτίνς!

Ετοιμάζει την πετυχημένη συνταγή με τρία χαφ κόντρα στην Άρσεναλ ο Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 απέναντι στην Άρσεναλ την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League.

Την πετυχημένη συνταγή με τρία χαφ, που έχει εφαρμόσει στα παιχνίδια που αντιμετωπίζει πιο συντηρητικά, αναμένεται να ακολουθήσει για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League με την Άρσεναλ την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα θελήσει να προσφέρει καλύτερη αμυντική θωράκιση στην ομάδα του, μόνο που αυτή τη φορά αντί του Ποντένσε που έπαιζε ως τώρα στα παιχνίδια με 4-3-3 (και έχει μεταγραφεί στην Γουλβς) θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά.

Οι πιθανότεροι έντεκα για την πρώτη αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» είναι οι Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Ο Τοροσίδης που εμφάνισε πυρετό πριν το ματς με τον Πανιώνιο έκανε χθες πιο συντηρητικά προπόνηση, αλλά εκτιμάται πως θα είναι καλά για να βρίσκεται στην αποστολή.

Άλλωστε με τους περιορισμούς που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή λίστα και τον τραυματισμό του Σουντανί, δεν περισσεύει κανένας από όσους έχουν δηλωθεί στην UEFA.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE