Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Ομόνοιας για το Σάββατο 22/02 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Ομόνοιας για το Σάββατο 22/02 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτό το Σάββατο οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις.

Η ομάδα U19 μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΛ στην 18η αγωνιστική με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Η ομάδα U17 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να διατηρήσει την επαφή της με τις προπορευόμενες ομάδες.

Η ομάδα U16 προέρχεται από εντός έδρας επιτυχία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και στοχεύει σε ακόμη ένα «τρίποντο» απέναντι στον Ολυμπιακό για να παραμείνει στα ψηλά.

Η ομάδα U15 υποδέχεται τον Ολυμπιακό και στόχος είναι η νίκη για να ξεπεράσει τον αντίπαλο της στη βαθμολογία και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα U14 αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακός και θέλει τους τρεις βαθμούς για να μειώσει τη διαφορά (5 βαθμοί) που τη χωρίζουν από τους «μαυροπράσινους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE