ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε το πιο μεγάλο βήμα!

Έκανε το πιο μεγάλο βήμα!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ»:Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-0 (25-23, 25-20, 25-15)

Το  πιο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους Τελικούς έκανε τη Δευτέρα το βράδυ ο Green Air Παφιακός. Η ομάδα του Θ. Στράντζαλη σαφώς ανώτερη κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 σετ, συμπλήρωσε τρεις νίκες και υπολείπεται άλλης μιας για να πάει στους Τελικούς. Η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κερδίσει την Παρασκευή στην έδρα της και να δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Ο αγώνας είχε διάρκεια 80΄’

Η Ανόρθωση προηγήθηκε 06-11 αλλά με ένα ντεμαράζ ο Green Air Παφιακός μείωσε στον πόντο σε ένα πολύ  ενδιαφέρον σετ. Τελικά, ο Green Air Παφιακός κέρδισε το σετ 25-23 σε 29’

Η ομάδα της Πάφου διατήρησε το πάνω χέρι και στο δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να προηγηθεί 20-18 και επιβλήθηκε 25-20 σε 28’ διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Green Air Παφιακός ήταν πάρα πολύ καλύτερος πήρε διαφορά στο σκορ 23-15 για να κερδίσει το σετ σε 23’ 25-15 εξασφαλίζοντας και τη νίκη με 3-0 σετ.

 

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΘΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ): Οικονομίδης, Verissimo, Μiranda, Παφίτης, Caetano, Ανδρέου – ΛίμπεροΠαπαχριστοδούλου.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (K. XΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ Romanutti, ΣαββίδηςΔημητρίου, Haapakoski,Tores, Strukarevic – ΛίμπεροΧαραλαμπίδης. – ΑλλαγέςΚοντόςΠΧρυσοστόμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top