Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας
Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Το πιο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους Τελικούς έκανε τη Δευτέρα το βράδυ ο Green Air Παφιακός. Η ομάδα του Θ. Στράντζαλη σαφώς ανώτερη κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 σετ, συμπλήρωσε τρεις νίκες και υπολείπεται άλλης μιας για να πάει στους Τελικούς. Η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κερδίσει την Παρασκευή στην έδρα της και να δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Ο αγώνας είχε διάρκεια 80΄’
Η Ανόρθωση προηγήθηκε 06-11 αλλά με ένα ντεμαράζ ο Green Air Παφιακός μείωσε στον πόντο σε ένα πολύ ενδιαφέρον σετ. Τελικά, ο Green Air Παφιακός κέρδισε το σετ 25-23 σε 29’
Η ομάδα της Πάφου διατήρησε το πάνω χέρι και στο δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να προηγηθεί 20-18 και επιβλήθηκε 25-20 σε 28’ διαμορφώνοντας το 2-0.
Στο τρίτο σετ ο Green Air Παφιακός ήταν πάρα πολύ καλύτερος πήρε διαφορά στο σκορ 23-15 για να κερδίσει το σετ σε 23’ 25-15 εξασφαλίζοντας και τη νίκη με 3-0 σετ.
Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Θ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ): Οικονομίδης, Verissimo, Μiranda, Παφίτης, Caetano, Ανδρέου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (K. XΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ Romanutti, Σαββίδης, Δημητρίου, Haapakoski,Tores, Strukarevic – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Κοντός, Π. Χρυσοστόμου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




