Νίκη για να τελειώνει θέλει ο Εθνικός

Νίκη για να τελειώνει θέλει ο Εθνικός

Την Δευτέρα θα προπονηθούν και πάλι οι παίκτες του Εθνικού Άχνας αφού ο Μπορτζιε Τζιούρεφ τους έδωσε ρεπό από χθες. Αυτο όμως που θέλει τόσο ο Τζιουρεφ αλλα και η διοίκηση είναι να καταφέρει να κερδίσει τον επόμενο αγώνα μιας και αν δεν το καταφέρει μάλλον θα έχει προβλήματα.

Μετά την ήττα από την Αγία Νάπα, ο Εθνικός θέλει μόνο τη νίκη για να αισθάνεται βαθμολογικά άνετος. Και σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν απουσίες. Μαμαντού και Στόλερ θα απουσιάσουν λόγω καρτών. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ζουνίνιο και Πράγκερ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE