Νοσοκομείο Wuhan: Ασθενείς με τον κορονοϊό τραγουδούν κινεζικό τραγούδι - VIDEO

Νοσοκομείο Wuhan: Ασθενείς με τον κορονοϊό τραγουδούν κινεζικό τραγούδι - VIDEO

Με τίτλο «εντός της Wuhan» κυκλοφόρησε βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από ασθενή στο προσωρινό νοσοκομείο της πόλης, ειδικά σχεδιασμένο για τους ασθενείς που νόσησαν από τον κορονοϊό.


Σε αυτό φαίνεται η καθημερινότητα των ασθενών και του ιατρικού προσωπικού, που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την θεραπεία του Ιού, με επίσημη ονομασία, Covid-19.


Ασθενείς και ιατροί φέρονται να τραγουδούν ένα κινέζικο τραγούδι με τίτλο «Το αύριο θα είναι καλύτερο», θέλοντας να πάρουν δυνάμεις και να περάσουν μηνύματα ενότητας.

 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το China Xinhua News: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.