Λεωφορείο κοντά στο Ελ Σαλβαδόρ έπεσε σε χαράδρα, 11 νεκροί και 25 τραυματίες

Λεωφορείο κοντά στο Ελ Σαλβαδόρ έπεσε σε χαράδρα, 11 νεκροί και 25 τραυματίες

 Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό την Κυριακή 16/02 σε περιοχή στο νοτιοανατολικό τμήμα του Ελ Σαλβαδόρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι 11 από τους επιβαίνοντες και να τραυματιστούν άλλοι 25, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας της κεντρικής Αμερικής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Τσιλτιουπάν, περίπου 55 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ, σε τμήμα του οδικού δικτύου που είναι διαβόητο για την επικινδυνότητά του, εξαιτίας των πολλών στροφών και των γκρεμών από τους οποίους διέρχεται.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE