Λεωφορείο κοντά στο Ελ Σαλβαδόρ έπεσε σε χαράδρα, 11 νεκροί και 25 τραυματίες

Λεωφορείο κοντά στο Ελ Σαλβαδόρ έπεσε σε χαράδρα, 11 νεκροί και 25 τραυματίες

 Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό την Κυριακή 16/02 σε περιοχή στο νοτιοανατολικό τμήμα του Ελ Σαλβαδόρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι 11 από τους επιβαίνοντες και να τραυματιστούν άλλοι 25, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας της κεντρικής Αμερικής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Τσιλτιουπάν, περίπου 55 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ, σε τμήμα του οδικού δικτύου που είναι διαβόητο για την επικινδυνότητά του, εξαιτίας των πολλών στροφών και των γκρεμών από τους οποίους διέρχεται.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Σε συνοριακές διαφορές φέρεται να οφείλεται η απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου με θύμα 41χρονο και φερόμενο δράστη 55χρονο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE