Δεν χάνει με τίποτα η Σέλτικ, επέστρεψε στις νίκες η Ρέιντζερς – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
16.02.2020 - 22:00
Την έβδομη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η Σέλτικ με 2-1 επί της Αμπερντίν στην 27η αγωνιστική της Premiership Σκωτίας.
Το σερί της συνεχίζει χωρίς εμπόδια η Σέλτικ που επιβλήθηκε 2-1 της Αμπερντίν για την 27η στροφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.
Οι Κέλτες δεν πήραν εύκολα το τρίποντο, αφού παρότι προηγήθηκαν στο δέκατο λεπτό με τον ΜακΓκρέγκορ, ισοφαρίστηκαν στο 27’ από τον Τέιλορ.
Τη λύση έδωσε στο 81’ ο Αγέρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από ασίστ του Φόρεστ.
Στις νίκες επέστρεψε η Ρέιντζερς επικρατώντας 1-0 της Λίβινγκστον στο «Ibrox».
Σκόρερ για την ομάδα της Γλασκώβης χρίστηκε ο Άρφιλντ, με το τρίποντο να διατηρεί το σύνολο στη δεύτερη θέση, δέκα βαθμούς πίσω από τη Σέλτικ και 22 από την Αμπερντίν που ακολουθεί.
Εντατικές είναι οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού γύρω από τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στην οικία της πενταμελής οικογένειας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη Λεμεσό.