Δεν χάνει με τίποτα η Σέλτικ, επέστρεψε στις νίκες η Ρέιντζερς – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
16.02.2020 - 22:00
Την έβδομη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η Σέλτικ με 2-1 επί της Αμπερντίν στην 27η αγωνιστική της Premiership Σκωτίας.
Το σερί της συνεχίζει χωρίς εμπόδια η Σέλτικ που επιβλήθηκε 2-1 της Αμπερντίν για την 27η στροφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.
Οι Κέλτες δεν πήραν εύκολα το τρίποντο, αφού παρότι προηγήθηκαν στο δέκατο λεπτό με τον ΜακΓκρέγκορ, ισοφαρίστηκαν στο 27’ από τον Τέιλορ.
Τη λύση έδωσε στο 81’ ο Αγέρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από ασίστ του Φόρεστ.
Στις νίκες επέστρεψε η Ρέιντζερς επικρατώντας 1-0 της Λίβινγκστον στο «Ibrox».
Σκόρερ για την ομάδα της Γλασκώβης χρίστηκε ο Άρφιλντ, με το τρίποντο να διατηρεί το σύνολο στη δεύτερη θέση, δέκα βαθμούς πίσω από τη Σέλτικ και 22 από την Αμπερντίν που ακολουθεί.
Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».