Πηλακούτας: «Επιθετικά ήμασταν όπως έπρεπε, για την άμυνα τα είπε και ο Τιμούρ»

Πηλακούτας: «Επιθετικά ήμασταν όπως έπρεπε, για την άμυνα τα είπε και ο Τιμούρ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα μετά την νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Από τη δική μας πλευρά σε μεγάλο βαθμό παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, φτιάξαμε φάσεις και δεν κρατήσαμε όμως το προβάδισμα μας. Μετά το 2-1 είχαμε φάσεις για το 3-1 και δεν έγινε και μας ισοφάρισαν ξανά. Είχαμε την κατοχή στο Β’ μέρος, ψάξαμε το τρίτο γκολ και το βρήκαμε με τον Ντούρις. Μεσοεπιθετικά ήμασταν καλοί, μεσοαμυντικά μίλησε και ο προπονητής για κάποια λάθη και ξέρει ο ίδιος τι θα κάνει για να τα διορθώσει. Η νίκη μας κρατά στην κορυφή με τις διαφορές μας από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Είναι διαφορετικό ματς αυτό του Κυπέλλου, το είπε και ο προπονητής. Το ανέλυσαν οι δύο κόουτς. Η Νέα Σαλαμίνα είναι καλή ομάδα, αναμένουμε να δούμε ένα ματς στον ίδιο ρυθμό και δεν μπορώ να ξέρω αν η υπόθεση πρόκριση κριθεί από το πρώτο ματς. Όταν η προσέλευση ξεπερνά αυτή του ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο τότε δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Όλοι μαζί πετύχαμε αυτή τη νίκη»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE