ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέος κοινοτάρχης Ερήμης ο Αντρέας Αρέστη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέος κοινοτάρχης Ερήμης ο Αντρέας Αρέστη

 Ο Αντρέας Αρέστη εξελέγη την Κυριακή 16/02 νέος κοινοτάρχης Ερήμης, στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κοινότητα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο, στις 5 Ιανουαρίου, του τέως κοινοτάρχη Πανίκου Χατζηχαμπή.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Εκλογής της Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, Έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά στα δυο εκλογικά κέντρα που λειτούργησαν στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας.

Από τους 1,280 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, ψήφισαν οι 1,006, ποσοστό 78,6%. Συγκεκριμένα, οι τρεις ανεξάρτητοι υποψήφιοι έλαβαν, 435 ψήφους ο Αρέστη Αντρέας, 357 ψήφους ο Κυριακίδης Ελπιδοφόρος (Έλπος) και 204 ψήφους ο Γρηγορίου Σωτήρης. Συνολικά πέντε ψηφοδέλτια ήταν άκυρα και πέντε λευκά.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 18:00 ενώ η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:45 και στις 19:00 έγινε επί τόπου, από τον Έπαρχο Λεμεσού, η ανακήρυξη του Αντρέα Αρέστη σε κοινοτάρχη Ερήμης.

Υπενθυμίζεται πως, για πρώτη φορά, λόγω Brexit, 23 κάτοικοι με βρετανική υπηκοότητα, δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE