Σούπερ Λίγκα: Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πριν τη μεταξύ τους ΜΑΧΗ (Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Πρόγραμμα)

Σούπερ Λίγκα: Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πριν τη μεταξύ τους ΜΑΧΗ (Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Πρόγραμμα)

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί! Ποιους αγώνες περιέχει το πρόγραμμα της Κυριακής (16/2).

«Πάρτι» για τον σαρωτικό Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με 4-0 κόντρα στον Πανιώνιο.

Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχαν οι Χασάν (4′), Eλ Αραμπί (6′, 24′) και Φορτούνης (9′), με τον Ολυμπιακό να τελειώνει την… «μπουγάδα» από το πρώτο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρέμεινε στην κορυφή, έφτασε τους 60 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά της στο +2 από τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που βρίσκεται στους 58 βαθμούς, είχε επικρατήσει, λίγη ώρα πριν, με σκορ 2-1 της ΑΕΛ στη Θεσσαλία.

Σκόρερ οι Λημνιός (14′) και Αουγκούστο (45+2′) για τους Θεσσαλονικείς, μείωσε για την ΑΕΛ ο Ηλιάδης στο 67′.

Υπενθυμίζεται πως την επόμενη Κυριακή (23/2, 19:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο σπουδαίο ντέρμπι τίτλου της 25ης αγωνιστικής, που θα είναι και η προτελευταία της κανονικής διάρκειας.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται με 4 αναμετρήσεις την Κυριακή (16/2) και μία τη Δευτέρα (17/2).

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου:

Α.Ε. Λάρισας-ΠΑΟΚ 1-2
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου:

15:00 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη-Λαμία
17:15 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Άρης-ΑΕΚ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου:

19:30 ΟΦΗ-Ατρόμητος

Η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή:

Πηγή: to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.