Βούρος: «Για να κερδίσεις ένα ντέρμπι πρέπει…»

Βούρος: «Για να κερδίσεις ένα ντέρμπι πρέπει…»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί του Απόλλωνα στην Cablenet λέγοντας τα εξής: 

«Χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη και να πάρουμε ένα ντέρμπι. Δυστυχώς δεν λειτουργήσαμε καλά στα προηγούμενα ντέρμπι και δεν κάναμε αυτό που πρέπει σαν ομάδα. Δείξαμε σήμερα ότι συγκεντρωθήκαμε πλήρως, το δείξαμε στο γήπεδο. Νομίζω κάναμε μία καλή επανεκκίνηση και κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Για να κερδίσεις ένα ντέρμπι πρέπει να πολεμάς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να δείξεις τα ψυχικά αποθέματα που έχεις. Έτσι κάναμε και δώσαμε διαστάσεις θριάμβου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE