ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 65χρονος με τα παράνομα αρχεία με παιδιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 65χρονος με τα παράνομα αρχεία με παιδιά

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 15/02, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 65χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ο 65χρονος είχε συλληφθεί την Παρασκευή 14/02, μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του, στη Λεμεσό, της οποίας είχε προηγηθεί πληροφορία που έφθασε από τη Europol.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να υπάρχει μεγάλος αριθμός αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού. Το τηλέφωνο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, όπως και τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.  

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την τριήμερη κράτηση του υπόπτου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.