Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για τους ύποπτους αγώνες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για τους ύποπτους αγώνες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της Αστυνομίας μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το Σάββατο (15-02-2020).

Σε ότι αφορά το ένα από τα θέματα που απασχόλησε τη σύσκεψη, αυτό με τους ύποπτους ποδοσφαιρικούς αγώνες, η Αστυνομία αναφέρει:

«Οι εξελίξεις στη διερεύνηση των δύο σοβαρών υποθέσεων, που εξετάζει η Αστυνομία για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων και τις εκατέρωθεν καταγγελίες Σιζόπουλου – Παπαδάκη στην ΕΔΕΚ, ήταν το θέμα συζήτησης έκτακτης σύσκεψης, που συγκάλεσε το πρωί, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ο Αρχηγός της Δύναμης κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.

Η σύγκλιση της σημερινής σύσκεψης κρίθηκε επιβεβλημένη, από την ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς και οι δύο υποθέσεις αξιολογούνται ως άκρως σημαντικές και σοβαρές.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν πέρα από τον Αρχηγό, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων κ. Δημήτρης Δημητρίου, η διεύθυνση του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου και οι επικεφαλής των δύο ανακριτικών ομάδων, που συστάθηκαν για διερεύνηση των δύο υποθέσεων.

Κατά τη σύσκεψη, έγινε εκτενής ενημέρωση, για την πορεία των ερευνών για τις δύο υποθέσεις, ενώ μετά από συζήτηση, δόθηκαν από πλευράς ηγεσίας, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για την μετέπειτα πορεία των ανακρίσεων.

Η ηγεσία της Αστυνομίας, κρίνοντας ως εξαιρετικά σημαντικές τις δύο υποθέσεις, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ερευνών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE