Η ώρα του Βινίσιους

Η ώρα του Βινίσιους

Απέναντι στην Ομόνοια ο Βινίσιους επέστρεψε στα γήπεδο μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Ο Βραζιλιάνος θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και το φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής με τη Δόξα στο Μακάρειο είναι η ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να μπει σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας. Ο Φινκ ποντάρει πολλά στην παρουσία του Βινίσιους και τον περιμένει να δώσει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα.

Επίσης στο φιλικό με τη Δόξα προβλέπεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ο Αλωνεύτης ο οποίος επίσης έμεινε καιρό εκτός δράσης, ενώ ο Φινκ θα δοκιμάσει και ποδοσφαιριστές στο δεξί άκρο της άμυνας για να βρει λύσεις για την απουσία του Μάριο Σέρτζιο από τον αγώνα με τον Ερμή λόγω τιμωρίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE