Χριστοδούλου: «Φαινόταν και στα 90 λεπτά, πως είμαστε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»

Χριστοδούλου: «Φαινόταν και στα 90 λεπτά, πως είμαστε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, με πολλή δύναμη. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε καλύτερα πατήματα και κατοχή μπάλας και φαινόταν και στα 90 λεπτά, πως είμαστε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Θα έλεγα όμως ότι δεν υπήρχαν οι μεγάλες φάσεις. Στο τέλος που ήρθε το γκολ, κέρδισε η πιο καλή ομάδα σήμερα, αλλά και ο Εθνικός στο 0-0 μπορούσε να σκοράρει, γιατί ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τους παίκτες μου. Κερδίσαμε μία ομάδα που έδειξε ότι μπορεί να πάρει βαθμούς και από μεγάλους αντιπάλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ταξίδεψε εδώ σε αυτή την παγωμένη Παρασκευή και ήταν δίπλα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE