To Blu Carnival έρχεται στο Radisson Blu Hotel, Larnaca στις 22 Φεβρουαρίου

To Blu Carnival έρχεται στο Radisson Blu Hotel, Larnaca στις 22 Φεβρουαρίου

Ένα ξέφρενο καρναβαλίστικο παιδικό πάρτι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel, Larnaca.

Στο Blu Carnival που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, θα συμμετέχουν επτά σχολές χορού από Λάρνακα και Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, θα χορέψουν οι: Πολιτιστικός Όμιλος Βασιλιτζιά,Dance House by Kalia, L.P.D Dance, Pavlos Lazarou Dance Center, Zorbas School of Dance, Eva Kyprianou Dancing School και Dance Centre Dance is Life.

Τα παιδάκια που θα παραβρεθούν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα καρναβαλίστικα παιχνίδια, όπως: μούμιες, αυγουλοδρομίες, λίμπο, μουσικές καρέκλες, μπαλάκι μπαλάκι γέμισε το κουβαδάκι, καραόκε, hold the bottle, carpet race, χάρτινο δράκo, ποτηρομάζεμα, Klinex Thrilex.

Στο παιδικό εργαστήρι θα υπάρχει face painting και θα γίνονται μπαλονοκατασκευές.

Παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE