Κρύβει φακέλους με αξιοπερίεργα παιχνίδια η ΚΟΠ

Κρύβει φακέλους με αξιοπερίεργα παιχνίδια η ΚΟΠ

Παρακράτηση φακέλων από την ΚΟΠ.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο συνάδελφος Ανδρέας Βιολάρης (24sports.com.cy).

Επικαλούμενος πηγές του σημειώνει ότι η UEFA έχει περισσότερους φακέλους με αξιοπερίεργους κυπριακούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, απ΄ αυτούς που έχει ανακοινώσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τον περασμένο μήνα.

Σ΄ αυτούς τους φακέλους περιλαμβάνονται παιχνίδια β΄ κατηγορίας, αλλά και αναμετρήσεις Κυπέλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως γράψαμε και την Πέμπτη (13/02) το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος της Αστυνομίας έχει ανώνυμες πληροφορίες για πρόεδρο και προπονητή κυπριακής ομάδας, οι οποίοι χειραγώγησαν το αποτέλεσμα δυο αγώνων του συλλόγου. Φέρονται να εισήλθαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα των εν λόγω δυο αναμετρήσεων και να άσκησαν πιέσεις στους παίκτες για να χάσουν με συγκεκριμένη διαφορά τερμάτων.

Ο ένας εκ των δυο αγώνων ήταν για το Κύπελλο Κύπρου και μάλιστα όπως πληροφορούμαστε έχει συμπεριληφθεί από την συμβεβλημένη εταιρέια με την UEFA, Sport Radar, στους αγώνες με αξιοπερίεργη στοιχηματική δραστηριότητα. Η ΚΟΠ, με απλά λόγια, έλαβε ειδοποίηση γι΄ αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο, ποτέ δεν το ανακοίνωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE