Σιζόπουλος: «Παραδόθηκαν όλα τα στοιχεία. Αναμενόμενη η παραίτηση στελεχών. Εργοδοτούμενοι Παπαδάκη»

Σιζόπουλος: «Παραδόθηκαν όλα τα στοιχεία. Αναμενόμενη η παραίτηση στελεχών. Εργοδοτούμενοι Παπαδάκη»

Για περίπου 25 λεπτά κράτησε η συνάντηση του Μαρίνου Σιζόπουλου με τους ανακριτές της Αστυνομίας στους οποίους παρέδωσε όλα τα στοιχεία που διαβίβασε και στις Ευρωπαϊκές Αρχές.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ μίλησε από τα γραφεία του κόμματος αναφέροντας ότι αν οι Ευρωπαϊκές Αρχές χρειαστούν τη συνδρομή των κυπριακών αρχών τότε θα την ζητήσουν, θέλοντας να βγάλει από το «κάδρο» το κόμμα το οποίο όπως δήλωσε δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον κύριο Παπαδάκη και τη διαγραφή του.

«Δόθησαν όλα τα τεκμήρια και όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο» ήταν τα λόγια του Μαρίνου Σιζόπουλου, «και ως εκ τούτου δεν είναι απόφαση δική μας».

Αναμενόμενή χαρακτήρισε και την παραίτηση στελεχών, που έφτασε τα 11, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για εργοδοτούμενους του κύριου Παπαδάκη και μέλη των οικογενειών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE