Ήξερε τι έκανε ο Πρόδρομος

Ήξερε τι έκανε ο Πρόδρομος

Από την προηγούμενη Κυριακή είχε διαρρεύσει ότι η Πρόδρομος Πετρίδης, είχε πρόθεση να πάει στον Αρχάγγελο για να ταρακουνήσει το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.

Άνθρωπος που έχει πλέον αποκτήσει μεγάλη εμπειρία με την τριβή του στην ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» και έκρινε ότι ήταν το σωστό τάιμινγκ για να δράσει. Κάποιοι που είναι και κοντά στην ομάδα εξέφρασαν επιφυλάξεις ότι  ίσως η τακτική του προέδρου του ΑΠΟΕΛ να μην ήταν η ενδεδειγμένη για την προκειμένη περίπτωση. Ταρακούνησε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, όμως ήξερε τι έκανε και νοιώθει δικαιωμένος με την τακτική που ακολούθησε. Συνεχίζει να κρατά σφικτά τα λουριά και περιμένει ότι αυτό που έγινε με την Ομόνοια θα έχει και συνέχεια για την ομάδα του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής μετά από δύο ώρες – Τι αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ολγκίν

Ολοκληρώθηκε η τριμερής μετά από δύο ώρες – Τι αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ολγκίν

Ολοκληρώθηκε γύρω στη 13:00 η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE