ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο εκατομμυριούχος παίκτης του Τζοκερ- «Το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε κάποιος…»

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο εκατομμυριούχος παίκτης του Τζοκερ- «Το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε κάποιος…»

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λευκωσία βρέθηκαν οι δύο από τις πέντε επιτυχίες της β’ κατηγορίας της κλήρωσης του Τζόκερ της Πέμπτης 13/2.

Ο «τυχερός-άτυχος» όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, έχασε τα 3.300.000 ευρώ αφού κατάφερε να μαντέψει σωστά τους 5 «μαγικούς» αριθμούς, όχι όμως και τον Τζοκερ με αποτέλεσμα να κερδίσει το ποσό των 42.600 ευρώ.

Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ επί της λεωφόρου Τζον Κέννεντυ 35 στην Παλλουριώτισσα (απέναντι από γνωστή υπεραγορά) και η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πράκτορα ο οποίος μας ανέφερε ότι δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει το δελτίο αξίας 15 ευρώ που έφερε δύο επιτυχίες στην β’ κατηγορία.

Σύμφωνα με τον κύριο Λάμπρο, το ποσό των 42.600 ευρώ είναι το μεγαλύτερο που κέρδισε κάποιος στο πρακτορείο του, αφού η προηγούμενη μεγάλη επιτυχία ήταν 20.000 ευρώ στο ΚΙΝΟ. Όπως συμπλήρωσε όμως, μετά τη φορολογία (20%) τα χρήματα που θα λάβει ο τυχερός πέφτουν γύρω στις 34.500 ευρώ.

 

Στ. Στυλιανού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE