Tην περίπτωση ΚΑΡΑΒΙΔΑ θα την «τσεκάρει» η ΚΟΠ;

Tην περίπτωση ΚΑΡΑΒΙΔΑ θα την «τσεκάρει» η ΚΟΠ;

Στο κάδρο της επικαιρότητας είναι ο Δημήτρης Μασιάς, πρόεδρος της Αγίας Νάπας, ατζέντης παιχτών και πρώην διαιτητής. 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Εκτελεστική Επιτροπή, αποφάσισε να ασχοληθεί με τις διπλές ιδιότητες ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Κάλιο αργά, παρά ποτέ, θα πει κάποιος.

Την περίπτωση του Κώστα Χριστοδούλου – Καραβίδα, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι πρόεδρος της Δόξας και γνωρίζουν σχεδόν οι πάντες ότι λειτούργησε και ως μάνατζερ (παιχτών και προπονητών), θα την «τσεκάρει» η Ομοσπονδία;

Επειδή ζούμε στην Κύπρο, ενδεχομένως ο ηγέτης της προσφυγικής ομάδας, να μην έχει γραμμένη επάνω του την εταιρία που «μανατζάρει» παίχτες και προπονητές.

Κι έτσι να έχουν τα πράγματα, πάλι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο;

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE