ΚΥΠΡΟΣ

Νίκη μέσα στο Λευκόθεο η ΑΕΚ (Φωτογραφίες)

Νίκη μέσα στο Λευκόθεο η ΑΕΚ (Φωτογραφίες)

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο «διπλό» απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας με 69-67 μέσα στο Λευκόθεο, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκαν στο +8 στην πρώτη περίοδο και με σχετική άνεση διατήρησαν το προβάδισμα τους, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 36-29.

Το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε προηγείται μέχρι και 11 πόντους στην τρίτη περίοδο (40-29) αλλά η ομάδα της Λάρνακας δεν τα έβαλε κάτω. Με αντεπίθεση διαρκείας και ευστοχία στα τρίποντα έφερα τα κάτω... πάνω και πήρε προβάδισμα με 51-57 στο τέλος της περιόδου.

Συγκλονιστική η τελευταία περίοδος με την ΑΕΚ να αυξάνει την διαφορά, το ΑΠΟΕΛ να επιστρέφει στα τελευταία στάδια του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα με 69-67.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 36-29, 47-51, 67-69.

ΑΠΟΕΛ: Ρόμπερσον 18, Έβανς 17, Νεοφύτου, Γουντς 8, Σιζόπουλος 3, Κούννας 2, Τατ 4, Τσουπ 4, Κακιούζης 11.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ: Χάρπερ 26, Μπρέζετς 13, Κοιλαράς, Πέτροβιτς 9, Μακφάντεν 13, Κασκίρης, Ντάιρεν 8, Μπαπτίστ, Παντελή, Παλάλας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top