Ο Άντρος Κυπριανού για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – «Αλίμονο αν…»

Ο Άντρος Κυπριανού για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – «Αλίμονο αν…»

Δηλώσεις παραχώρησε στα ΜΜΕ την Πέμπτη (13-02-2020) ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, όπου σε μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν, ήταν για τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η απάντηση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ:

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι το ΑΚΕΛ δεν είναι σήμερα που λέει αυτά τα πράγματα. Εδώ και μερικές δεκαετίες. Εγώ θυμούμαι ότι ως επικεφαλής του αθλητικού γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ κατάγγελλα την ύπαρξη στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο αλλά και τα επεισόδια βίας στα γήπεδα τα οποία γίνονταν. Σίγουρα αποτελεί θετική εξέλιξη το γεγονός ότι αποφασίστηκε να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα. Εγώ δεν βιάζομαι να πάρω θέση κατά πόσο τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί είναι ένοχοι ή είναι αθώοι. Δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, ότι διερευνούν και ενδεχομένως να βρεθούν ένοχοι. Το χαιρετίζουμε.
Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για να αποκρυβούν όλα τα υπόλοιπα. Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτό το οποίο έγινε με το συγκεκριμένο αγώνα. Πρέπει να φτάσουμε στη ρίζα και είναι πολλά τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν. Ελπίζω και εύχομαι, εάν διαπιστωθεί ότι εμπλέκονται σημαντικά πρόσωπα σε όλη αυτή την ιστορία των στημένων αγώνων να μην κουκουλωθούν τα όλα ζητήματα.
Είμαστε σε μια φάση που ο κόσμος απαιτεί, η κοινωνία απαιτεί και εμείς οι πολιτικοί πρέπει να ανταποκριθούμε επάξια. Αλίμονο αν και αυτή τη στιγμή, που τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο, δεν καταφέρουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Αλίμονο. Σημαίνει ότι δεν έχουμε σωτηρία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE