Αγία Νάπα: Αήττητη από τις 15 Φεβρουαρίου

Αγία Νάπα: Αήττητη από τις 15 Φεβρουαρίου

Εντυπωσιακή η πορεία της Αγίας Νάπας τους τελευταίους δύο μήνες.

Η ομάδα του Γιώργου Κοσμά παραμένει αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η Αγία Νάπα βρίσκεται στους 24 βαθμούς αυτή την στιγμή και έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Πέραν των αποτελεσμάτων, η ομάδα αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Οθέλλο όπου ο στόχος είναι η νίκη για να αισθάνεται ακόμη πιο ασφαλής. Ο κόουτς της ομάδας προβληματίζεται για τις απουσίες που προκύπτουν, αφού δεν υπολογίζονται οι Μαρκόσκι, Μπαμπά και Τσούριουριτς.

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE