Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Ειναι ερωτευμένη και μιλά έξω απο τα δόντια για την σχέση της

Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Ειναι ερωτευμένη και μιλά έξω απο τα δόντια για την σχέση της

DATA[

Είναι ερωτευμένη, το λέει και το δείχνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη και στο Tv Mania, η Βαλεντινάρα μίλησε για τον έρωτα και γενικά για την θεωρία της οσον αφορά τις σχέσεις.

Σε ερώτηση αν κάνει θυσίες για τον έρωτα η απάντηση της ήταν αφοπλιστική αναφέροντας:

«ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Η περίπτωση ου θυμίζει λιγάκι τη φάση των πολιτικών μας που λένε στον λαό «κάντε θυσίες τώρα για ένα καλύτερο αύριο». Θέλω να ζήσω το τώρα, το σήμερα, τη στιγμή, το δευτερόλεπτο. Οχι στις θυσίες»

Ενω σε μια άλλη ερώτηση για το πως νιώθει όταν άλλες γυναίκες τον βρίσκουν ελκυστικό, η Βαλεντίνα ανέφερε «Υπέροχα, μοναδικά, ανεπανάληπτα! Πάει να πει οτι έχω πολυ καλό γούστο στην επιλογή του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα μου».

Για την ημέρα του Αγιού Βαλεντίνου αυτό που αρκέστηκε να πει είναι ότι «θέλω να πιστεύω οτι θα περάσω μαγικά, μοναδικά και ανεπανάληπτα. Οπως ταιριάζει στη…Βαλεντίνα»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE